Uitgebreid reisadvies over mijn individuele rondreis Rajasthan

Ik wil al jarenlang graag naar India, maar helaas spreekt deze reisbestemming niemand van mijn vriendinnen aan. Daarom heb ik laatst besloten om een individuele rondreis Rajasthan te boeken, want anders zou deze mooie reis er nooit meer van komen. Ik ben me ervan bewust dat India voor een alleenstaande vrouw soms best gevaarlijk kan zijn, dus schakelde ik de hulp van Indus Reizen in.

Uitgebreide reisinformatie en meteen alles geregeld!

Zo’n individuele rondreis Rajasthan kan best wel spannend zijn, want ik ben überhaupt nog nooit in India geweest! Daarom wilde ik bijvoorbeeld graag van Indus Reizen weten welke hostels vrouwvriendelijk en veilig waren en hoe ik me het beste kon verplaatsen in de regio: per trein of via Uber? De regio Rajasthan ligt vlakbij de Pakistaanse grens, dus ik wilde daarnaast ook weten waar het wel en niet veilig was om als toerist rond te trekken. Indus Reizen wist op al deze vragen antwoord, want ze kennen India zeer goed en hebben al veel reizen naar Rajasthan georganiseerd. Ik kon ook meteen alles bij ze boeken, wat natuurlijk ook enorm handig is. Ik kreeg daarnaast ook nog andere leuke tips van ze, dus ik ben er helemaal klaar voor!