Een horeca bijbaan in Veldhoven

Ben jij opzoek naar een horeca bijbaan in Veldhoven? Kijk dan eens bij de McDonalds. Het werk dat je bij McDonald’s doet zijn heel veel verschillende dingen: je bent in contact met klanten, staat in de keuken, zorgt dat het eten en drinken bij de klanten aankomt en je doet nog zoveel meer. het werk dat je bij McDonald’s doet is heel anders dan wat je doet in andere restaurants, dit maakt het werk heel erg leuk. Wil jij meer weten over mijn ervaring bij de McDonald’s lees dan vooral even verder

Mijn werkdagen

In het begin vond ik het heel erg spannend, maar nadat ik wat meer had gewerkt bleek ik het heel erg leuk te vinden. Het in contacten zijn met mensen en je steentje bijdragen aan het McDonald’s team vind ik fantastisch. Ik weet ook zeker dat ik dit werk nog wel een tijdje wil blijven doen. Door de diverse dingen die je doet blijft elke werkdag uniek.

Salaris

Wat kun je dan verwachten van een salaris? Je kunt zeker een goed salaris verwachten. McDonalds zal er ook altijd voor zorgen dat je zoveel mogelijk kan werken en zorgen voor een werkrooster dat past in jouw planning. 

Denk jij nou dit is een baan waarbij ik ook wel zou willen werken, kijk dan vooral op de site van McDonald’s Eindhoven, want zij zijn nog op zoek naar mensen en ik weet zeker dat het wat voor jou is!