Wat kun je met beton cire?

Beton cire is een steeds populairder wordende wandafwerking die past bij de industriële woontrend. Zo zie je steeds vaker een Beton cire wc of badkamer. Met de grijze kleuren en tinten van de betonlook krijg je een strakke look die kil overkomt, maar toch stoer is. Als het goed is toegepast is, past het bij elk huis. De grondstoffen die je nodig hebt voor het maken van beton cire, zijn erg compact waardoor je het voor veel verschillende dingen kunt gebruiken. Denk aan wanden en muren, maar ook keukenbladen. Wil je meer weten over de voordelen van beton cire? Lees hieronder verder.

Een goede investering

Beton look is in de mode. We lijken het pas net ontdekt te hebben, maar het is een tijdloze look. Vergeleken met andere wandafwerkingen steekt beton cire er met kop en schouder bovenuit vanwege zijn vele voordelen. Beton cire is een stof die op elke ondergrond hecht en overal kan worden aangebracht. Het kan op de muur van je badkamer, maar je kunt het ook op de vloer doen. Verder is beton cire waterdicht, naadloos en onderhoudsvrij. Dit maakt het een investering waar je jarenlang van kunt genieten. Als je kiest voor een Beton cire wc, haal je iets in huis wat niet alleen degelijk is, maar ook het oog streelt.

Wat kost het?

Er zijn geen specifieke kosten voor het laten aanbrengen van een Beton cire wc. Hoeveel het aanbrengen van beton cire kost, hangt af van verschillende factoren, zoals de stukadoor, welk patroon je kiest om de muur af te werken en hoe groot de ruimte in kwestie is. Laat het grijze imago van beton cire je niet op het verkeerde been zetten; er zijn veel verschillende kleuren uit te kiezen. Voordat een stukadoor begint zal hij eerst de ondergrond behandelen om een optimaal resultaat te bereiken. Hier zitten ook kosten aan verbonden, maar het is moeilijk om een indicatie te geven. Meestal kost het aanbrengen van beton cire tussen de €90,- en €140,- per vierkante meter.