Snelle en langdurige aanpak van bacteriën in zwembadwater

chloorshock

In het verleden gebruikte ik altijd niet-gestabiliseerde soorten chloor met als gevolg dat, door de UV-straling, deze snel uitgewerkt waren. Nu ontdekte ik chloorshock en wil ik niets anders meer. Ik kende de verschillende soorten chloor niet, maar vond nu uiteindelijk het beste, snelste en meest gebruiksvriendelijke chloor op de markt.

Het ergste gevoel bij het zwemmen is voor mij een gevoel van niet-proper zwemwater. Door niet-gestabiliseerde soorten chloor te gebruiken, kreeg ik dit gevoel altijd zeer snel. Hierdoor gebruikte ik dan vaak zoveel chloor dat de concentratie daarna weer te hoog was. Nu is dit opgelost.

chloorshock

Voordelen en werking
Chloorshock is een gestabiliseerde soort chloor waarvan de werking niet afneemt na het inwerken van UV-straling. Het granulaat gaat zo een hele tijd langer mee. Het product pakt ook alleen de bacteriën aan in het zwemwater en heeft dus niet alleen een langere, maar ook betere werking. Ik krijg terug een heerlijk proper gevoel in mijn zwembad.

Hoewel het belangrijk is om het chloorniveau op peil te houden, kan het soms nodig zijn een extra dosis te gebruiken. Ook hiervoor is dit ideaal. Het heeft een directe werking en kan mijn zwemwater op een snelle manier terug bacterievrij maken.