Schuldhulp ondernemers Huizen

schuldhulp ondernemers Huizen

Oxys is een bedrijf die schuldhulp ondernemers in Huizen kan regelen. Hier is het mogelijk om in contact te komen met Jaap Tol, de schuldhulpverlener die inmiddels al meerdere bedrijven heeft geholpen om een doorstart te maken. Ook ons bedrijf heeft hij goed geholpen om uit de schulden te komen. Als eerste waren wij er zelf niet in geslaagd om uit de rode cijfers te komen. Erg jammer, want onze plannen waren bijzonder groot. Helaas valt het vaak in de praktijk anders uit dan op papier, daar zijn wij inmiddels wel achter gekomen.

schuldhulp ondernemers Huizen

Goede hulp door schuldhulp ondernemers Huizen

Wat zo mooi was begonnen, werd binnen een jaar al een ergernis. Ons bedrijf die ik samen met een vriend had opgestart was gedoemd om te mislukken. Hoe zeer wij onze best ook deden, het lukte ons niet om het hoofd boven water te houden. Hierdoor raakten wij flink in de schulden en daardoor zijn wij bij Oxyz uitgekomen.

Door het nemen van de juiste stappen door dit bedrijf, hebben wij weer een toekomst op kunnen bouwen. Als eerste werd er gekeken hoe ons bedrijf heet beste kon worden geholpen. Omdat wij een zelfstandig bedrijf waren, met financiële problemen, werd er een soort lening aangevraagd. Deze wordt ook wel Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen genoemd. Hiermee konden wij in onze eerste levensbehoeften voorzien. Inmiddels gaat het weer goed met ons en met ons bedrijf en daar zijn wij Oxyz bijzonder dankbaar voor.