Nieuwe velgen voor een nieuwe look

Audi velgen

Iedereen die zich een beetje bezighoudt met auto’s weet het wel: mooie velgen doen een hoop voor het uiterlijk van jouw auto. Nieuwe Audi velgen helpen bijvoorbeeld met een chique of juist stoerdere uitstraling. Je kunt ook gaan voor allerlei verschillende kleuren. Zwart staat op elke auto stoer, zilveren velgen zijn natuurlijk wat meer standaard, maar er zijn ook mensen die liever voor wit gaan. Dit kost natuurlijk wel een hoop extra poetswerk. Ook kun je gaan voor goud, wat bijvoorbeeld ook de originele kleurstelling van de Subaru WRX is. Dit is niet voor elke auto en autoliefhebber weggelegd natuurlijk, want het is een gedurfde kleur.

Op zoek naar grote BMW velgen?

BMW M velgen 18 inch zijn erg populair. Dit type velg is onder andere geschikt voor de SUV’s van BMW, zoals bijvoorbeeld de X3 of X5. Ook is het natuurlijk mogelijk voor de stationwagens van BMW. Vooral lichtmetalen velgen zijn geschikt voor onder de auto. Dit type velg is lekker licht en heeft daardoor minder effect op het algemeen gewicht dat de auto meedraagt. Ook kun je kiezen voor gesmede velgen. Dit is in principe het duurste soort velg, maar het biedt wel veel kwaliteit. De velg is mooi afgewerkt, licht en sterk. Alles wat je zoekt in de perfecte velg dus.

Je velgen beschermen tegen beschadigingen

Wanneer je nieuwe velgen hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk netjes houden. Helaas zit ongeluk in een klein hoekje en blijft er altijd een kleine kans dat je je velg ergens tegenaan rijdt. Dit is voor menig autoliefhebber natuurlijk echt verschrikkelijk, maar gelukkig kun je het (grotendeels) voorkomen. De eerste tip is natuurlijk om gewoon écht goed uit te kijken. Mocht je het risico niet willen nemen, kijk dan naar een velgbeschermer. Dit is een soort plastic rand die jouw velgen beschermen. Het is natuurlijk niet optimaal qua uiterlijk van de velgen, maar het biedt wel bescherming.