Mindfulness in Groningen, een geweldig ontspannende cursus

Mindfulness in Groningen

Mindfulness in Groningen heeft mijn balans in het leven weer terug gebracht. Vanaf het overlijden van een goede vriend, zag ik het nut van mijn leven niet meer in. Het was een zeer goede vriend, die ik al vanaf heel jongs af aan kende. Het kwam dan ook heel hard aan toen ik werd gebeld met de mededeling dat hij door middel van een ongeluk om het leven was gekomen. Het leek op dat moment net of mijn wereld instortte. De weken die daarop volgden heb ik als een zombie geleefd. Niets interesseerde mij meer en ik bleef mij alleen maar druk maken over mijn overleden vriend.  Mindfulness in Groningen

Dankzij Mindfulness in Groningen, weer terug in het leven

Het heeft een tijd geduurd voordat ik in de gaten had, dat deze manier van leven geen enkel nut had. Je kan wel in het verleden blijven hangen, maar daar krijg ik mijn vriend niet mee terug. Deze wijze woorden heb ik tijdens een Mindfulness in Groningen geleerd en inderdaad klopt dit ook. Sinds ik aan deze training heb meegedaan weet ik dat ik in het heden leef en hier ook van moet genieten. Je moet het verleden los laten en dat is mij nu aardig gelukt.