Hele mooie sleutelhangers met foto laten maken

sleutelhangers met foto

Voor mijn ouders heb ik twee sleutelhangers met fotosleutelhangers met foto laten maken. Zij hebben namelijk de afgelopen jaren een hond gehad en die is helaas vorige maand overleden. Zij hebben altijd hele leuke tijden met hem gehad en missen hem dan ook enorm. Om die reden wilde ik hen graag verassen met iets wat hen aan hem doet denken. Hiervoor ben ik toen op internet gaan kijken, omdat ik nog niet precies wist wat voor iets ik wilde laten bedrukken. Al vrij snel kwam ik uit in een webshop waar ik direct een goed gevoel bij had.

Voor ieder wat wils

Bij Hoezzi heb ik uiteindelijk ook deze sleutelhangers met foto laten maken. De prijzen hier zijn heel erg schappelijk en daardoor kun jij hier met ieder budget terecht. Daarnaast bieden zij nog veel meer producten aan die jij kunt personaliseren. Zo heb ik voor mijzelf ook een telefoonhoesje gekocht met een afbeelding van mijn gezin erop. Deze gehele bestelling werd de dag erna al geleverd, dus de bezorging hiervan is erg snel. Dit is altijd het geval wanneer jij voor 15.00 in de middag besteld. Verder vind ik het heel erg fijn dat hier veel keuze is, want voor iedereen zijn of haar smaak zit er wel iets tussen.

Meer verhalen