Geduldig en ervaren rij instructeurs

Rijbewijs halen

Het behalen van je rijbewijs doe je maar één keer in je leven, ben je op zoek naar een zeer ervaren en gedegen rijschool in Nijmegen? Autorijschool Tempo heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het geven van rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. De leerling staat altijd centraal, dit kun je aflezen aan het systeem wat zij hebben ontwikkeld waarbij je zelf je lessen in kunt delen. Geen systeem meer van vaste tijden en dagen om te lessen.

Verschillende type leerlingen

rijschool in Nijmegen

Je kunt een leerling in een aantal categorieën onderverdelen, zo heb je het wonderkind wat na één keer voordoen de oefening bijna perfect uitvoert. De doorsnede leerling voert na drie keer een handeling redelijk goed uit. Een trage leerling moet voert de oefening na zeven keer redelijk uit nadat de instructeur deze twee keer heeft voorgedaan. Bijna iedere rijschool in Nijmegen hanteert deze werkwijze bij leerlingen. Een wonderkind haalt zijn rijbewijs in 12 tot 20 lessen. Een trage leerling doet er tussen de 55 tot 65 lessen over.

Concentratie en structuur

Rijlessen

Ben je aan het lessen dan zul je al snel merken dat structuur en concentratie belangrijk is. Heb je ADHD of ADD dan is er een andere aanpak nodig van de autorijlessen. Rij instructeurs zijn speciaal opgeleid om leerlingen met deze beperking les te geven, dit bespaart kostbare tijd en geld tijdens de opleiding. Bijscholing en workshops zorgen ervoor dat de instructeurs altijd voorzien zijn van de laatste technieken en leermiddelen om deze leerlingen les te geven.

Meer verhalen