Extra veiligheid? Relaiskasten

Veiligheid eerst

Er zijn altijd dingen die ik kan verbeteren aan mijn kast. Één ding wat bij goed verbetert moet worden is de veiligheid in mijn kweekkast. Al eerder had ik VMVL kabels gekocht om mijn kas veiliger te maken, maar nu heb ik ook een Davin Budget Relaiskasten 4x 600 Watt kachelcontact gekocht bij De Hobbykweker. Hier kan bijvoorbeeld 4 keer een 600 Watt verlichting op worden aangesloten. Het keerpunt voor mij om het te kopen is dat er nog een extra groep bij zit voor randapparatuur. Neem nou mijn radio die kan ik hier dus makkelijk op aansluiten. Mijn groeilampen kunnen dan op de 600 Watt aan worden gesloten. In één woord samengevat: ideaal!

Uitstekend

Zoals al eerder genoemd had ik het bij De Hobbykweker gekocht. De Relaiskasten waren goed op voorraad en had er meteen een besteld. Volgende dag in huis, helemaal top! Het product werkt naar behoren, niet ingewikkeld om aan te sluiten dus zeker gebruiksvriendelijk. Deze Relaiskast heeft een goed plekje gekregen in mijn weer wat veiligere kast. Met deze kwaliteiten kan ik dit product gegarandeerd aanraden.