Extra flappen toegevoegd

De flaphoed wordt al langere tijd gedragen. De hoed bestaat uit een vast aantal flappen die je kunt vouwen naar jouw wens. Zo kun je dus een flaphoed op een bepaalde manier vouwen en kan je zien hoe de hoed eruit ziet. Wij weten ook inmiddels dat de hoed niet voor ons is gemaakt. Wij verwachten ook dat er meer manieren zijn voor de flaphoed om deze op een bepaalde manier te vouwen. Deze manieren zijn nu eindelijk aan het licht gekomen. Met de nieuwe extra flappen is er weer meer mogelijk. Zo kun je nu vouwen in verschillende richtingen.

De extra flappen kosten duurder

De flaphoed met extra flappen gaat ook veel meer geld kosten dan de normale flaphoed. De markt blijft een stabiele markt dus de hogere prijs zal niet veel doen aan de vraag van het product. Het lijkt er wel op dat mensen die groot fan zijn van het vouwen van hoeden wel gaan voor de versie met extra flappen. Dat is voor hun toch wel een keus waar ze lang over na moesten denken. Je hebt natuurlijk niet genoeg geld om meerdere te kopen. Op dat moment moet je dus kiezen voor de beste.

Extra flappen kun je eraf halen

Het leuk van de flaphoed met extra flappen is het feit dat je de extra flappen ook kunt verwijderen van de hoed. Je zit dus niet voor eeuwig vast aan de extra flappen. Als jij gewoon een regulier product wilt dan is het misschien wel geen goed idee om te kiezen voor een versie zonder extra flappen. Wil jij toch nog een beetje kunnen spelen met jouw outfit dan is het een goed idee om de versie met extra flappen te kiezen. Zo houd je dus alle tijd over om de keuze goed te maken. Met de extra flappen kan je dus meer dan met de ander.