Een stevig RVS onderstel laten maken

RVS onderstel laten maken

Omdat wij van plan waren om een RVS onderstel te laten maken, zijn wij op het internet gaan zoeken. Je zal je wel afvragen waarvoor wij dit willen laten maken, nou dat zal ik vertellen. Al jaren heb ik een oude tafel staan, deze heeft vroeger bij mijn oma in huis gestaan, dus heeft een emotionele waarde. Het blad was nog goed, maar de poten waren echt aan vervanging toe. Om een nieuwe stijl in onze woonkamer te krijgen waren wij nu dus op zoek naar een bedrijf die ons met onze wensen kon helpen.  RVS onderstel laten maken

Omoz las en metaalbewerking

Onze zoektocht eindigde bij Omoz, een bedrijf die gespecificeerd is in las en metaalbewerking. Zij waren onze enige hoop die ons konden helpen met een RVS onderstel te laten maken. Zo hadden wij de keuze uit verschillende poot dikten en stijl van de tafelpoten. Nadat wij hier een afspraak hadden gemaakt wat wij nu precies wilden hebben, zijn zij voor ons aan de slag gegaan. 

Tegenwoordig staat de oude tafel van oma weer te pronken op nieuwe poten. Het geheel is bijzonder mooi en wij zijn daar dan ook heel erg blij mee. Zonder dit bedrijf hadden wij afscheid van dit erfstuk moeten nemen.