De details van een zwembadoverkappingen

zwembadoverkappingen

Door een zwembadoverkappingen te installeren krijg je veel meer mogelijkheden om ook in de winter van je zwembad te genieten. De nieuwste overkappingen van Starline zijn van alle gemakken voorzien en worden voor iedere klant op maat gemaakt.

Mogelijkheden van de zwembadoverkappingen

zwembadoverkappingen

De overkapping heeft veel verschillende mogelijkheden. Je kan de overkapping op en afschuiven wanneer jij dat wilt, zodat u continu kunt genieten van het zwembad. Je kan het zwembad nu ook in de winter gebruiken je kan bijvoorbeeld zitplaatsen plaatsen en lekker tot rust komen. Ook kan je nu in de winter sportief bezig zijn en baantjes gaan trekken. Het is ook mogelijk om de overkapping voor de helft open te houden als jij dit fijn vindt.

Hoe wordt de zwembadoverkapping geïnstalleerd

Door een nieuw systeem van Starline heb je geen looprail meer nodig de overkapping ziet er hierdoor nog netter uit. Je hoeft de zwembadoverkapping niet eens zelf uit te klappen dit kan nu heel makkelijk met de afstandsbediening. Bovenop de overkapping wordt een zonnecel geïnstalleerd op deze manier wordt de energie milieubewust opgewekt. De overkapping wordt binnen een paar dagen geïnstalleerd. De op maat gemaakte overkapping wordt van alle gemakken voorzien, zodat die precies bij uw zwembad en tuin past.