Dankzij de hygrostaten het vochtbalans in de kassen beheersen

b14200 download (1) Al een geruime tijd ben ik druk in de weer met het opzetten van kweekkassen in mijn woongebied. Mijn vrienden vinden het een leuk idee omdat ik altijd al bezig ben geweest met kweken. Eerlijk gezegd maak ik graag van het kweken mijn werk maar dan moet ik het wel eerst goed opstarten wil ik mijn eigen baan ervoor opgeven. Een vriend van mij is zelf ook kweker en heeft mij de nodige tips gegeven. Als eerste moet ik ervoor zorgen dat ik hygrostaten aanschaf wat het vocht regelt in de kassen zelf. Zo ben ik er zeker van dat alle planten en kruiden vochtig genoeg blijven en dat ze niet kapot gaan. logo

Mede dankzij een groep vinden de kassen opgezet.

Normaal gesproken hoor ik hun te bedanken en natuurlijk heb ik dat ook gedaan! Toch wil ik jullie laten zien hoe leuk het is om je eigen kassen te hebben en te mogen zien dat het kweken een stuk gemakkelijker gaat als dat je zelf denkt. Met de hygrostaten beheers je gemakkelijk het vocht en hoef je geen zorgen te maken dat je planten kapot gaan omdat ze te weinig of teveel vocht krijgen. Gelukkig maar dat vrienden van mij kwekers zijn anders was het niet goed gekomen!