Bureauschermen akoestisch , daar kan je creatief mee omgaan

Je bent ondernemer en je hebt voor jouw onderneming een ruimte beschikbaar die niet is ingedeeld. Je hebt meerdere medewerkers en dan ook meerdere afdelingen die je zal moeten accommoderen. Je bent financieel niet instaat om meerdere vloeren te huren… of voor een compleet nieuwe indeling te zorgen? Geen nood! jij kunt jouw bureaus afschermen d.m.v. van bureauschermen akoestisch naar wens te plaatsen.

bureauschermen akoestisch

Veel bedrijven zoals callcenters gaan ertoe over om bureauschermen akoestisch aan te schaffen voor hun medewerkers. Akoestische Bureauschermen zijn geluid absorberend, hierdoor dringt geluid niet door naar de buren. Je werknemers beschikken over de nodige ruimte en privacy. Zij worden niet gestoord in het doen van hun werk waardoor de prestatie aan top is en werken gewoon als prettig wordt ervaren. Omdat je de schermen zelf kunt plaatsen, kun je verder ook heel makkelijk de grootte van jouw ruimtes bepalen. Je plaatst er twee, drie vijf of meer schermen. Kortom, je kunt je creativiteit er geheel de vrije loop mee geven.

Naast het dempen van geluid en het zorgen voor een stukje privacy, heeft bureau akoestiek ook een aanvullende taak. Het voorziet het interieur van je kantoor van meer charme en professionaliteit. Je kunt ze daarom in diverse kleuren verkrijgen. Daarnaast heb je keuze uit een scala aan prints, passende bij de huisstijl die je hanteert.