Autoschade? Laat het snel herstellen

Wanneer er sprake is van schade aan je auto wil je vanzelfsprekend dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Je wilt een afspraak maken en vervolgens zo snel mogelijk je auto weer kunnen gebruiken. Dit is logisch, want autoschade is nooit een pretje. Daarom kun je bij AAS Schadeherstel altijd terecht voor het herstel van autoschade. Je kunt niet alleen snel een afspraak maken, maar het is ook mogelijk om snel weer in een herstelde auto rond te rijden.

Het is eerst belangrijk om de autoschade te melden bij de verzekeraar. Voordat je het meldt bij de hersteller, is het slim om dit aan de verzekering te melden. Daarna worden alle administratieve handelingen voor je overgenomen. De tweede stap is het melden van de schade bij een filiaal van AAS Schadeherstel. Dit kun je online doen, maar ook telefonisch. Het is slim om een afspraak te maken bij jou in de buurt, zodat je snel geholpen kunt worden.

Professionele oplossing voor autoschade

Voor een afspraak bij de schadehersteller heb je onder andere een rijbewijs nodig, maar ook een kentekenbewijs en de groene kaart. Daarna wordt een schaderapport opgesteld en krijg je te horen hoelang je de auto kwijt bent. Pas hierna geef je toestemming om de auto te laten repareren. Je maakt een afspraak voor herstel en vervolgens wordt alles geregeld, ook met jouw verzekeringsmaatschappij. Is het herstel klaar? Dan kun je de auto weer ophalen bij de schadehersteller. Zo makkelijk is het laten herstellen van schade aan je auto!