Alles over In gold we trust

In gold we trust is een bekend kledingmerk onder mannen. Enkele bekende kledingstukken van het merk zijn natuurlijk de hoodie met het bekende logo aan de achterkant, en ook het in gold we trust t-shirt is een echte aanrader voor een ieder die houdt van een gaaf t-shirt van de laatste mode. Het merk heeft elk seizoen weer een nieuwe collectie die kort na bekend making beschikbaar is op de site van Hans Voortman. Doordat het merk een groot aanbod heeft van veel kledingstukken , die ook matchen met elkaar, is het mogelijk om in een korte tijd een gave outfit samen te stellen.

Veel diverse kledingstukken

Ben je op zoek naar een lekker warm kledingstukken voor deze koude dagen? Dan is een hoodie vrijwel altijd een goede keus. Kies bijvoorbeeld voor de FW 2020 the vic black hoodie. Deze in gold we trust hoodie heeft een regular fit, maar valt wel lekker ruim. Het handige aan deze hoodie is dat hij grote steekzakken heeft waardoor jouw handen lekker warm blijven in het koude weer. Ook heeft dit kledingstuk een uniek logo aan de voorkant op zijn hoodie. Zo staat zowel in het zwart, als in het rood, het logo wat natuurlijk een unieke look geeft aan dit kledingstuk. Verder is deze sweater ook gemaakt van 100% katoen.

In gold we trust

Het merk in gold we trust is beschikbaar bij diverse aanbieders, echter heeft Hans Voortman de grootste collectie. Ook is er regelmatig een sale te vinden waardoor jij voor een mooie prijs de trotste eigenaar kunt woorden van 1 van de vele kledingstukken van het merk. Bij elk kledingstuk staat altijd aangegeven wat voor een fit het is, zodat jij hierop je keuze kunt maken. Ook is er een verschil soms in materiaal en mouwlengte. Zo kun je kledingstukken met een korte en lange mouw vinden, en zijn de kledingstukken ook gemaakt van verschillende soorten hoogwaardige materialen.